Karaman'a İki Yeni Proje

Karaman'a İki Yeni Proje

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, T.C.D.D. yetkilileri ile bir araya gelerek, Larende alt geçidi ve 82. Yıl Devlet hastanesi-Kızık arasına yapılacak olan 2 adet üst geçitler için koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Belediye Encümen Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda T.C.D.D. yetkilileri, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve birim müdürlerine Larende alt geçidi ve 82. Yıl Devlet hastanesi ile Kızık arasına yapılması planlanan iki üst geçit projesi hakkında bilgiler verdi.
Toplantıyı değerlendiren Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan: “Hızlı tren hattı çalışmaları kapsamında bazı bölgelere belediyemiz ve TCDD işbirliği ile yeni alt ve üst geçitler yapılacak. Bunlardan birisi olan Larende alt geçit projesinde, geçtiğimiz günlerde ilk kazma vurularak çalışmalar resmen başladı. Karaman-Ulukışla hızlı tren çalışması içerisinde yer alan bir diğer üst geçit projesi de 82. Yıl Devlet hastanesi ile Kızık arasına uygulanacak. Bu bölgede de 2 ayrı üst geçit kısa zamanda tamamlanarak şehrimizin hizmetine sunulacak. Tren yolunun diğer tarafında kalarak uzun yıllardan beri şehirden kopuk bir şekilde yaşayan Larende, Sümer ve Yenişehir mahallelerimiz yapılacak olan bu alt ve üst geçitler sayesinde şehirle bütünleşmiş olacak" dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber