Karaman'da 166 Adet TOKİ Konutları İçin Kura Çekilişi Yapıldı

Karaman'da 166 Adet TOKİ Konutları İçin Kura Çekilişi Yapıldı

Karaman Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılan Piri Reis Konutları için kura çekilişi yapıldı.

Belediye Yunus Emre Konferans Salonu’nda gerçekleşen kura çekilişine, daire alabilmek için müracaatta bulunan vatandaşlar katıldı. 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 dairelerden oluşan Piri Reis Konutlarının ilk etabında bulanan 166 daire için noter huzurunda çekiliş yapıldı. 1 saati aşkın süren çekilişte şehit aileleri kuraya dâhil edilmezken, oturacakları dairelerin kurası çekildi.

Kurada engelli vatandaşlara da ayrılan dairelerin çekilişi yapıldı. 166 daire için başvuruda bulunan 2 bin 36 kişiden ev almaya hak kazananlar büyük sevinç yaşadı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber