Karaman'da 19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlaması

Karaman'da 19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlaması

Karaman'da 19 Ekim Muhtarlar Günü düzenlenen törenle kutlandı.

Karaman'da 19 Ekim Muhtarlar Günü düzenlenen törenle kutlandı.

Cumhuriyet Parkı'ndaki törende Karaman Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Öngay, Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini anlatan şiirler okundu.

Dernek Başkanı Öngay, burada yaptığı konuşmada, muhtarların demokrasinin en küçük yapı taşı olduğunu söyledi.

İlin bütün kurum ve kuruluşlarıyla birlikte, tam dayanışma ve koordineli olarak görevlerini sürdürdüklerini ifade eden Öngay, şöyle devam etti:

"Bu anlamlı 19 Ekim Muhtarlar Günü bizler için ortak sorunlarımızı paylaşılıp, ortak çözüm yolları bulma açısından büyük önem taşımaktadır. Muhtarlar, vatandaşlarımızın oylarıyla seçilen ve Cumhuriyet tarihimiz boyunca köy ve mahallelerimizin en önemli temsilcisi olmuşlar ve olmaya da devam edecektir. Vatandaşlarımızın dertlerine, tasalarına, sevinçlerine ve mutluluklarına ortak olan, beklentilerini ve ihtiyaçlarını devletimize iletme noktasında etkin rol oynayan muhtarlarımız, devletle milletin bütünleşmesinin temel harcını oluşturmaktadır."

Törene, İl İdare ve Denetim Müdürü Abdullah Şahiner, İl Müftüsü Muhammet Lutfi Ketenci, daire müdürleri ve muhtarlar katıldı.

20191019_2_38832753_48621602_web.jpg
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber