Karaman'da 19 Mayıs Coşkuyla Kutlandı

Karaman'da 19 Mayıs Coşkuyla Kutlandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. Yıldönümü kutlamaları Karaman’da çelenk sunumuyla başladı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. Yıldönümü kutlamaları ilk olarak Cumhuriyet Parkında düzenlenen çelenk sunma töreni ile başladı. Törende Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek tarafından Atatürk anıtına çelenk sunuldu.

Çelenk sunma töreninin ardından gençlik yürüyüşü düzenlendi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü önünden başlayan yürüyüş sloganlar eşliğinde Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda sona erdi.

Buradaki törenlere Karaman Valisi Fahri Meral, AK Parti Karaman Milletvekilleri Recep Şeker ve Selman Oğuzhan Eser, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Osman Tezcan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, daire müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Kamu Yönetimi Bölümü öğrencisi Muhammet Ensar Ağça günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı.

Konuşmaların ardında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan wushu kungfu ve teakwondo gösterileri izleyicilerle buluştu. Taekwondo branşında yapılan gösterilerin sonunda Karaman Valisi Fahri Meral’e ay yıldızlı bayrak teslim edildi. Gösteriler Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Halk Oyunları Öğrenci Topluluğu tarafından hazırlanan halk oyunları gösterisi ile devam etti.

Tören uluslararası yarışmalarda derece alan sporculara ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile sona erdi.

Karaman'da 19 Mayıs Coşkuyla Kutlandı

Karaman'da 19 Mayıs Coşkuyla Kutlandı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber