Karaman’da 19 Mayıs Kutlaması

Karaman’da 19 Mayıs Kutlaması

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı Araç Korteji Düzenlendi

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 102. Yıldönümünde Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Karaman Valiliği tarafından araç korteji düzenlendi.

19 Mayıs 2021 Çarşamba günü saat 20:00’ de başlayan araç kortejine Vali Mehmet Alpaslan Işık, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, İl Jandarma Komutanı İsmail Şahin ve kurum amirlerinin katılımlarıyla yüzlerce aracın yanı sıra bisikletli ve motosikletli gruplarında katıldığı araç korteji şehir merkezinde tur atarak vatandaşların bayram coşkusuna ortak oldular.

Zeytin Dalı Bulvarı Valilik Kavşağından başlayarak şehrin farklı noktalarında belirlenen güzergâhlarda devam eden ve yine aynı noktada sona eren korteje araçlarıyla katılan vatandaşların yanı sıra evlerinin balkon ve pencerelerine çıkan vatandaşlar da kutlamalara katılarak destek verdiler.

 

Karaman'da 19 Mayıs Konvoyu

Karaman'da 19 Mayıs Konvoyu

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber