Karaman’da 2 Kamyon 1 Kamyonetli Trafik Kazası

Karaman’da 2 Kamyon 1 Kamyonetli Trafik Kazası

Karaman’da bugün ikindi saatlerinde yaşanan trafik kazasında 5 kişi yaralandı

Karaman’da bugün ikindi saatlerinde yaşanan trafik kazası organize sanayi 2.yolda meydana geldi.

Organize tarafından şehir merkezi istikametine gitmekte olan Hasan Y.(29) idaresindeki kamyonet iddiaya göre Mustafa G. idaresindeki 70 AB 229 plakalı kamyonu sollamak istedi. Yeni çevre yolunda çalıştığı ifade edilen kamyonun şehir merkezi istikametinde çevre yolu yapım alanına girmek için sola döndüğünü gören sürücü Hasan Y. kamyona çarpmamak isterken çevre yolu çalışma alanından organize yoluna girmek isteyen 70 BC 718 plakalı başka bir kamyona sağ arka tarafından çarptı.

kaza1-001.jpg

Kazada kamyonette bulunan Hasan Y.(29), Rıza Ü.(29), Saadettin E.(25) hafif şekilde yaralanırken, Ali Beke G.(57) ve Recep G.(52) vücutlarında kırıklar meydana geldi.

Kaza ile ilgili tahkikat devam ediyor.

Karaman’da 2 Kamyon 1 Kamyonetli Trafik Kazası

Karaman’da 2 Kamyon 1 Kamyonetli Trafik Kazası

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber