Karaman'da 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlamaları

Karaman'da 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlamaları

24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle Karaman'da program düzenlendi.

24 Kasım 2018 Cumartesi günü saat 10.00’da Karaman Güzel Sanatlar Lisesinde düzenlenen kutlama programına; Karaman Valisi Fahri Meral ve eşi hanımefendi Zehra Meral, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Serdar Açıkgöz, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Adem Kapar, daire müdürleri, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
 
Kutlama programı öncesinde Vali Meral ve eşi Zehra Meral, Karaman Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan öğretmen konulu resim ve afiş sergisini gezerek yetkililerden bilgiler aldı. 
 
Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Karaman Güzel Sanatlar Lisesi Konser Salonunda gerçekleştirilen 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı, İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması ve ardından Milli Eğitim Bakanı Sayın Ziya Selçuk’un Öğretmenler Günü nedeniyle yayınladığı kutlama mesajının okunmasıyla devam eden program, adaylığı kalkmış öğretmenler için düzenlenen yemin töreni ile devam etti. Genç öğretmenler ve emekli öğretmenler adına yapılan konuşmaların ardından Vali Meral ve protokol üyeleri tarafından yıl içerisinde emekli olan öğretmenlere hizmet şeref belgeleri verildi.
 
 24 Kasım Öğretmenler günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen sportif ve kültürel yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle devam eden kutlama programı, Karaman Güzel Sanatlar Lisesi Korosu’nun seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle sona erdi.  

Karaman'da 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlamaları

Karaman'da 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlamaları

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber