Karaman'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı  Korteji

Karaman'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Korteji

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. Yıl dönümü kutlamaları kapsamında Karaman Valiliği tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı araç korteji düzenlendi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık ve eşi Munise Işık, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş ve İl Jandarma Komutanı Mustafa Çetinkaya, kurum müdürleri ve vatandaşların katılımlarıyla yüzlerce araçtan oluşan araç korteji şehir merkezinde tur atarak vatandaşların Cumhuriyet Bayramı coşkusuna ortak oldular.
 
Karaman'da valilik önünde başlayarak şehrin farklı noktalarında devam eden ve yine Valilik önünde sona eren korteje vatandaşlar da büyük ilgi gösterirken ellerindeki Türk bayraklarıyla evlerinin balkon ve pencerelerinden kutlamalara destek verdiler.

dsc-1973.jpg

dsc-1999.jpg

dsc-2079.jpg

dsc-2084.jpg

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber