Karaman’da 4 Ayrı Yerde Trafik Kazası: 1 Yaralı

Karaman’da 4 Ayrı Yerde Trafik Kazası: 1 Yaralı

Karaman’da kar yağışı ile trafikte kazalar meydana geldi

Karaman’da bu sabah başlayan kar yağışının ardından eğitime 2 günlük ara verildi. Aranın verilmesi ile okul servislerin de trafikte yaşayabileceği olumsuzlukların önüne geçilmiş oldu.

Ancak yollarda biriken karlara, trafikteki unsurların da bir anlık hataları eklenince bazı kazalar kaçınılmaz oldu.

Öğle saatlerinde meydana gelen ilk kazada 100.Yıl Bulvarı üzerinde Konya yönüne giden kamyon, Ağalar Harmanı ışıklarında yavaşlarken kontrolden çıktı. Kamyonun trafik ışını ezerek refüjde durabildiği kazada herhangi bir yaralanma olmadı.

Bu kazanın hemen birkaç dakika sonrası ise Ereğli Kavşağından Cumartesi Pazarı istikametine Ereğli Caddesi üzerinde seyreden hat minibüsü ile otomobil çarpıştı. Çarpışma sonrası araçlarda hafif maddi hasar meydana geldi.

Bu kazaların sonrasında ise Belediye Işıklı Kavşaktan Sanayi yönüne gitmekte olan iki araç çarpıştı. Biri özel diğeri resmi araç olan araçların kazasında da polis tarafından tutanaklar tutuldu.

Bu kazaların sonrasında da Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü önünde, Şehit İsa Kahraman caddesi üzerinde kaza meydana geldi. Cadde üzerinde seyreden araç önünde yol ortasından giden araçlara korna çaldı. Korna sonrası yolda yürüyen yabancı uyruklu bayanlar kenarı çekilirken kulaklarının duymadığı öğrenilen küçük çocuk araçla burun buruna geldi. Araç ayağı kayan çocuğa çarpmamak için yol kenarına doğru hamle yaptı. Kaza sonrası olay yerine gelen ambulansla tedbir amaçlı olarak hafif yaralı olan çocuk hastaneye kaldırıldı.

Yetkililer benzeri durumların yaşanmaması için araçlarda zincir, kış lastiği gibi tedbirlerin mutlaka alınması gerektiğini vurguluyorlar.

 

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber
1 Yorum