Karaman'da 4 Sağlıkçı Kamu Hizmetinden Men Edildi

Karaman'da 4 Sağlıkçı Kamu Hizmetinden Men Edildi

23 Ocak tarihli Resmi Gazetede yeni KHK ile görevden ihraç edilen memurlar ve göreve iadesine karar verilen kamu çalışanlarının isimlerinin listesi yayınlandı.

683 Sayılı KHK ile çok sayıda kamu kurum ve kuruluşundan 367 kişi ihraç edilirken, 124 kişi de görevine iade edildi.

2 özel televizyon kanalı kapatıldı. Resmi Gazete'de yayınlanan listeye göre Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonundan 3, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumundan 2, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansından 1, Çevre ve Şehircilik Bakanlığından 1, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünden 10, İller Bankasından 2, İçişleri Bakanlığından aralarında vali yardımcısı, kaymakam ve hukuk müşavirlerinin de olduğu 134, Göç İdaresi Genel Müdürlüğünden 23, Türkiye İstatistik Kurumundan 2, Kamu Gözetimi, Muhasabe ve Denetim Standartları Kurumundan 1, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinden 2 ve Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşlardan 186 kişi görevden ihraç edildi.

Karaman'da sunulan sağlık hizmetleri kapsamında kamu hizmeti yapan 4 kişi de ihraç edilenler listesinde yer aldı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber