Karaman’da 4 Yolda Dikkat Çeken Tek Refüj

Karaman’da 4 Yolda Dikkat Çeken Tek Refüj

Karaman Belediye Işıklı Kavşaktan Üniversiteye Geçiş Güzergâhında Dikkat Çeken Durum

Karaman Belediyesi tarafından geçtiğimiz dönemde Atatürk Bulvarı üzerinde ve Mut Caddesi üzerinde şehrin trafiğine soluk aldırmak için yol, kaldırım ve ışıklandırma çalışmaları yapıldı.

Belediye ışıklı kavşaktan üniversite istikametine giden İbrahim Öktem Caddesi üzerindeki çalışmalar ise aynı kavşaktan diğer caddelere giden istikametlerden farklı bir formatta kalırken bu durum zaman zaman eleştirilere konu oldu.

Kavşaktan İbrahim Öktem Caddesi girişinde başlayan refüjün caddeye göre yan gitmesi de yol da farklı bir görüntü oluşturuyor.

Karaman Belediyesi’nin yeni dönemde bu alanda çalışmalar yaparak diğer caddelerde ki gibi geniş bir cadde görünümü ile kenardan ışıklandırma yapıp yapmayacağı bu dönemim merak edilen konuları arasına girdi.
 

Karaman’da 4 Yolda Dikkat Çeken Tek Refüj

Karaman’da 4 Yolda Dikkat Çeken Tek Refüj

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber