Karaman'da 50 Bin Liralık Destek Hareketliliği

Karaman'da 50 Bin Liralık Destek Hareketliliği

Karaman'da esnaf destek başvurusu için odalara koştu

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığının (KOSGEB) 50 bin liralık "Sıfır Faizli İşletme Kredisi Faiz Desteği" programına yönelik başvuru kayıtları bu sabah başladı.

Başvurusu öncesi gerekli evrakları sağlamak için koşturan Karamanlı ticaret erbabı da odalardan gereklievraklarıalmak için sıkı bir koşturmaca içinde.

KOSGEB'in 15 bin KOBİ'ye sunulacak 50 bin liralık 'desteği' için 21 Aralık Çarşamba günü saat 23.59'a kadar "http://sifirfaiz.kosgeb.gov.tr" adresinden başvuru yapılmalı.

Aynı anda on binlerce kayıt ve güncelleme yapılmasından dolayı sistemde gecikmelerin yaşanabileceği belirtiliyor.

Kayıt ve güncelleme işlemlerinin, kredi başvuru tarihleri sürecinde de devam edeceğine işaret edilen açıklamada, kredi onaylanma sürecinde başvuru sırasına göre herhangi bir önceliğin söz konusu olmadığının altı çizildi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber