Karaman’da 515 TOKİ Sahipleri Gün Sayıyor

Karaman’da 515 TOKİ Sahipleri Gün Sayıyor

Karaman İli Merkez İlçesi Kırbağı Mahallesi 515 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşinde sona gelindi

Karaman’da son yıllarda TOKİ tarafından yapılan İşçi Konutları, Emekli Konutları ve Piri Reis Vadisi Kentsel Dönüşüm projesinde hak sahipleri evlerine sahip olarak hayallerinde bir noktayı tamamlamış oldular.

TOKİ tarafından yapılan 515 konut işinde ise yüklenici firma çevre düzenlemelerinde son rötuşları yaptığı öğrenildi.

Yaklaşan kış şartları ve yılbaşı öncesi ev sahipleri biran önce, 1 Aralık 2017 de kurasına girdikleri ve Ocak 2018 itibari ile de ödemelerine başladıkları evlere yerleşmek istiyorlar. Zira kış ortasında taşınmak zor olacak ve mevcut oturdukları kira evlerde zorlanmaya başladılar.

Yüklenici firmanın işi tamamla süresinde son süreç yaşanırken, TOKİ ile vatandaşların imzaladıkları sözleşmelerde ise teslimat süresi daha da uzun bir süreç görünüyor.

Ülkenin ekonomik yönden sıkıntılı süreçlerden geçtiği bu günlerde TOKİ 515 konutlarda teslimat sürecinin hızla tamamlanarak vatandaşın memnun edilip edilmeyeceği merak konusu oldu.

Karaman TOKİ 515 Konut

Karaman TOKİ 515 Konut

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber