Karaman'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Programı

Karaman'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Programı

Karaman Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü sergi ve söyleşi programıyla kutlayacak.

8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle Karaman Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bir program tertip etti. 6 Mart’ta düzenlenecek ilk programda; Mümine Hatun Kültür Merkezi kursiyerleri tarafından hazırlanan “Kadın İçin” isimli el emeği ürünler sergilenecek, 7 Mart’taki etkinlikte ise “Aile ve Sağlık” konulu söyleşi gerçekleştirilecek.

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak; 6 Mart 2019 Çarşamba günü saat 11.00’de Taş Bina’daki sergi açılışına ve 7 Mart 2019 Perşembe günü saat 14.00’de Mümine Hatun Nikah Salonu’ndaki söyleşi programına Karamanlı hanımları davet etti.

thumbnail_1-003.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber