Karaman'da Abi Kardeş Bir Gün Arayla Vefat Etti

Karaman'da Abi Kardeş Bir Gün Arayla Vefat Etti

Karaman'da dün hayatını kaybeden Mehmet Yavuz (81) korona virüs nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi. Bugün de abi Mustafa Yavuz (87) vefat etti.

Karaman'da aslen Medreslik köyünden olan abi Mustafa Yavuz ile kardeşi Mehmet Yavuz bir gün arayla vefat etti.

Aslen Medreselik Köyünden olup Tapucak Mahallesinde ikamet etmekte olan Mehmet Yavuz (81) dün vefat etti ve cenazesi 15 Ağustos Pazar günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştı. Mehmet Yavuz'a korona virüs teşhisi konulduğu öğrenildi.

Diğer yandan bugün ise Ziya Gökalp Mahallesinde ikamet etmekte olan Mustafa Yavuz (87) vefat etti. Cenazesi 16 Ağustos Pazartesi günü öğle namazına müteakip Siyaser Camisinden kaldırılacak.

Karaman'da hayatını kaybeden bir başka vatandaşımızın bilgisi ise şu şekilde.

Aslen Karamanlı olup Sekiçeşme Mahallesinde ikamet etmekte olan Muzaffer Asma (71) vefat etmiştir. Cenazesi 16 Ağustos Pazartesi günü öğle namazına müteakip musalladan kaldırılacaktır.
 

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber