Karaman'da Açık Eskrim Turnuvası Başladı

Karaman'da Açık Eskrim Turnuvası Başladı

Karaman’ın ev sahipliğinde düzenlenen U10-U12-U14 Kılıç Açık ve Veteranlar Açık Eskrim Turnuvası Yunus Emre Spor Salonu’nda düzenlenen törenle başladı.

Türkiye Eskrim Federasyonu 2019 yılı faaliyet takviminde yer alan U10, U12, U14 Kılıç Açık ve Veteranlar Açık Eskrim Turnuvası düzenlenen törenin ardından başladı. Yunus Emre Spor Salonu’nda kılıç, epe ve flöre branşlarında gerçekleşen turnuvada 13 ilden yaklaşık 550 sporcu madalya için ter dökecek.

Yunus Emre Spor Salonu’nda Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “Türkiye Eskrim Federasyonu faaliyet programında yer alan ve 23-24 Mart tarihleri arasında ilimizde ilk defa düzenlenen U10-U12-U14 Kılıç Açık ve Veteranlar Açık Eskrim Turnuvasına hoş geldiniz safalar getirdiniz.

Bugün burada Türk Dili’nin Başkenti Karamanımızda sizleri ağırlamaktan, misafir etmekten büyük onur ve gurur duyuyoruz. 2 gün boyunca devam edecek bu önemli şampiyonada illerini temsil edecek sporcularımıza şimdiden başarılar diliyor, sakatlıksız, kazasız bir turnuva olmasını temenni ediyorum.

Sizleri tekrar ilimizde ağırlamaktan dolayı duyduğumuz mutluluğu belirterek, böylesine güzel bir şampiyonanın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

Yapılan törenin ardından müsabakalara devam edildi.

U10-U12-U14 Kılıç Açık ve Veteranlar Açık Eskrim Turnuvasının açılış törenine, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, Eskrim Federasyonu Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Küçükali, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Pehlivan, Teknik Kurul Koordinatörü Recep Koç,  sporcular ve vatandaşlar katıldı.

Turnuva 24 Mart Pazar günü U10 kızlar kılıç, U12 erkek kılıç, U14 kızlar kılıç,  V1-V2-V3 erkek-kadın flöre ve V1-V2-V3 erkek-kadın kılıç branşlarında yapılacak müsabakaların ardından sona erecek.

Karaman'da Açık Eskrim Turnuvası Başladı

Karaman'da Açık Eskrim Turnuvası Başladı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber