Karaman'da Açık Kalp Ameliyatı Çalışmaları

Karaman'da Açık Kalp Ameliyatı Çalışmaları

Karaman'da yapılması planlanan açık kalp ameliyatları konusunda çalışmalar başlatıldı.

AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker, Karaman İl Sağlık Müdürü Dr. Adnan Kurşun, Kamu Hastaneleri Başkanı Dr. Celalettin Büyükboyacı, Karaman Devlet Hastanesi Başhekim V. Uzm. Dr. Mesut Ünal, Karaman'da yapılması planlanan açık kalp ameliyatı ile ilgili çalışmalar kamuoyu ile paylaşıldı.

Ankara Yüksek İhtisas Hastanesi’nden gelecek olan hocalar ve ekibi gözetiminde Karaman'da görevli Kalp Damar Cerrahisi Doktorlar ve Sağlık ekibiyle beraber yapılması planlanan Açık Kalp Ameliyatı gerçekleşmesi için, Ankara Şehir Hastanesi (Yüksek İhtisas Hastanesi) Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Ali Özatik, Türkiye Kalp Nakli ve Karaman Devlet Hastanesi Açık Kalp Ameliyatı Koordinatörü Doç. Dr. Ümit Kervan’ı ziyaret ederek Karaman Devlet Hastanesi'nde en kısa zamanda bu açık kalp ameliyatlarının en güvenilir şekilde yapılabilmesi yönünde fikir alışverişinde bulundular.

Konuya ilişkin hastane yönetiminden yapılan yazılı açıklamada yapılan zitaret ve yapılacak işler hakkında bilgi verilerek; "Yapılacak olan işler için hemen çalışmalarımıza başladık. Devlet Hastanemizde verilecek olan bu hizmetin Karaman Devlet Hastanesi ve Karaman Halkımıza hayırlı olmasını temenni ederiz." denildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber