Karaman'da  Afad Ve İl Özel İdaresi Personeline Teşekkür

Karaman'da Afad Ve İl Özel İdaresi Personeline Teşekkür

Karaman Afad Ve İl Özel İdaresi Personeli Yangın ve sel felaketlerindeki çalışmalarına teşekkür edildi.

Karaman Valisi Mehmet Alpaslan, ülkenin farklı bölgelerinde meydana gelen yangın ve sel felaketlerinde fedakarca görev yapan AFAD ve İl Özel İdaresi personelini makamında kabul ederek ödüllendirdi.

Antalya'ya bağlı Manavgat ilçesinde meydana gelen orman yangınının söndürülmesindeki katkıları nedeniyle AFAD İl Müdürlüğü personeli ile Sinop Türkeli ilçesinde aşırı yağışlar sonrasında meydana gelen sel felaketine karşı bölgede yürütülen arama kurtarma çalışmalarına katılan il özel idaresi personelini makamında kabul eden Vali Işık, gösterdikleri özverili ve fedakar çalışmalarından dolayı birim personellerine teşekkür ederek başarı belgesi ile ödüllendirdi.

Ziyaret, fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Karaman'da  Afad Ve İl Özel İdaresi Personeline Teşekkür

Karaman'da  Afad Ve İl Özel İdaresi Personeline Teşekkür

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber