Karaman'da Afgan İşçiler Hangi Koşullarda Çalıştırılıyor!

Karaman'da Afgan İşçiler Hangi Koşullarda Çalıştırılıyor!

Karaman'da 3 katlı apartmanın çatısında tamirat yaparken dengesini kaybederek yere düşen Afganistanlı işçi hayatını kaybetti.

Olay bugün 12.30 sıralarında Alacasuluk Mahallesi eski Devlet Hastanesi karşısında bulunan bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre 3 katlı apartmanın çatısında tamirat yapan bir kişi dengesini kaybederek beton zemine düştü. Olayı görenler 112 ambulansını arayarak yardım istedi. Olay yerindeki müdehalenin ardından ambulansla Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırılan şahıs yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Üzerinden kimlik çakmayan şahsın Afganistanlı olduğu öğrenilirken, polis olayla ilgili ve kimlik tespiti için çalışma başlattı.

Bu olay geçtiğimiz günlerde yaşanan inşaat kazasında yaralanan Afgan uyruklu vatandaşları ve daha önce de yine başka bir inşaat çalışmasında hayatını kaybeden Afgan uyruklu vatandaşı akla getirdi.

Hal böyle olunca "Karaman'da Afgan İşçiler Hangi Koşullarda Çalıştırılıyor!" sorusu akıllara geliyor.

 

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber