Karaman’da AK Parti seçim bürosu açıldı.

Karaman’da AK Parti seçim bürosu açıldı.

AK Parti seçim çalışmalarına devam ediyor. 1. İstasyon Caddesi Pancar Dairesi karşısında bulunan AK Parti'nin seçim bürosu dün akşam saat 20:00’de açıldı.

1. İstasyon Caddesi'nde bulunan seçim irtibat bürosu açılışında yoğunluk yaşandı. AK Parti çalışmalarının yürütüleceği seçim irtibat bürosu açılışına, SKM Başkanı Nazmi Ünlü, AK Parti Karaman İl Başkanı Murat Öztürk, AK Parti Milletvekili Selman Oğuzhan Eser, Adaylar Osman Sağlam ve Fatma Coştu ile eski yeni partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Dualar eşliğinde açılışı yapılan seçim bürosunda açıklama yapan konuşmacılar 14 Mayıs seçimlerinin önemine vurgu yaparak neticenin hayırlı olması temennisinde bulundular.

acilis-1.jpeg

acilis-3.jpeg

acilis-5.jpeg

acilis-6.jpeg

acilis-7.jpeg

acilis-10.jpeg

acilis-11.jpeg

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber