Karaman’da AK Parti Teşkilatına Sakin İsim

Karaman’da AK Parti Teşkilatına Sakin İsim

AK Parti Karaman teşkilatında genel seçimlerle ısınan hava yerel seçimlerde tavan yaptı.

Haziran genel seçimlerinde başlayan seçim kayıpları yerel seçimlerde belediye başkanlığının da kaybedilmesiyle siyaset camiasında gözler AK Parti Karaman il teşkilatına döndü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a gönül veren AK Parti teşkilatındaki üyeler; küskünler, aday gösterilmeyenler, fetö şaibesi bulunan isimler, rantçılar, makam mevki için AK Partiyi kullanan isimler arasında bir bocalama dönemine girdi.

Bütün bu karmaşanın içinde özellikle Ertuğrul Çalışkan’ın aday gösterilmemesi, il teşkilatındaki isimlerin belediye ve il genel meclislerine kendileri seçtirme çalışmaları, seçimlerden sonra il genel meclisinde tek liste çıkmaması, belediye meclisinde üyelerin yakışmayan hareketleri Karaman kamuoyunda AK Parti’de bir şeyler ters gidiyor algısına neden oldu.

Bütün bu süreçlerin ardından ise il başkanı Mehmet Er’i faturayı tek başına ödeyerek başkanlık görevini bıraktı.

Yeni Başkan İle Yeni Dinamik Bir Yönetim Beklentisi

Yaşanan bu süreçlerden sonra Karaman İl Başkanlığına teşkilatın dinamikleşmesi ve partinin birlik içinde yürümesi için sakin kişiliği ile bilinen Abidin Çağlayan getirildi.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulan 4 kişiden biri olan,  AK Parti'nin Karaman'da yeni İl Başkanı olan Abidin Çağlayan mesaisinin ilk gününde de  AK Parti’nin Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde yerel seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere gerçekleştirdiği 28. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na katıldı.

Başkan Abidin Çağlayan’ın, Karaman’ın  pek çok meselesinin çözümüne yönelik adımlar attıklarının ve ilimizin her yönden kalkınması için çalışmalarına devam edeceklerini vurguladı öğrenildi.

Özellikle Çağlayan’ın teşkilatta toparlayıcı bir tutum içinde olması beklenirken, sakin ve yenilikçi kişiliği ile üyelerin yeni dönemde Çağlayan’dan beklentilerinin büyük olduğu öğrenildi.
3 GÜNLÜK KAMP

Kampa,  AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyeleri, kadın ve gençlik kolları MYK üyeleri, il kadın ve gençlik kolları başkanları, büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanları, büyükşehir belediye meclis başkanvekilleri, il genel meclis başkanları ile kabine üyeleri katıldı.


 

AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan

AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber