Karaman’da Alıcıların İncelediği Kamyonet Yarım Saat Sonra Çalındı 

Karaman’da Alıcıların İncelediği Kamyonet Yarım Saat Sonra Çalındı 

Karaman’da yaşanan hırsızlık olayı filmlere konu olacak cinsten

Karaman’da hafta sonu meydana gelen araç hırsızlığı adeta filmlere konu olacak cinsten.

Karaman’da sanayide usta olarak çalışan Mustafa Ünüvar 42 ACL 221 plaka kamyonet tipi aracını satmak istiyordu.
Bu sebeple ilan vermişti. Hafta sonu gece saatlerinde kendisine telefonla ulaşan alıcılar telefonda Çumralı olduklarını, Mersin’den bir araç baktıklarını beğenmediklerini, bu araca da bakmak istediklerini söylediler.
Bunun üzerine Ünüvar ve alıcı olduklarını söyleyen 3 kişi aracı incelediler deneme sürüşü yaptılar. Ayaküstü de bir pazarlık yapıldı.

Taraflar ertesi gün buluşmak üzere gece saatlerinde ayrıldılar.

Ancak ne olduysa bu saatten sonra oldu. Satışa konulan kamyonet tipi araç Rauf Denktaş Mahallesi 253 nolu sokakta park halinde iken ortadan kayboldu.

Ünüvar ailesi alıcı şeklinde 16 V (bursa) plakalı otomobil ile gelen şahıslardan şüphelendiklerini durumu kolluk güçlerine bildirdiklerini ifade ederlerken aracı gören vatandaşlardan yardım bekliyorlar.
  
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber