Karaman'da Alkol Komasına Giren Vatandaş Hastanelik Oldu

Karaman'da Alkol Komasına Giren Vatandaş Hastanelik Oldu

Kendisine yardımcı olmak isteyen vatandaşa tepki gösterdi.

Bugün Sekiçeşme Mahallesi, Bekir Sıtkı Erdoğan Caddesi üzerinde 16:50 saatlerinde yaşanan olayda yerde kendinden geçmiş bir halde yatan vatandaşı gören bir kişi hemen yardım etmek istedi. Yüzüne su dökerek kendine gelmesi için uğraşılan vatandaş için sağlık ekiplerine haber verildi.

Eski ve hurda toplayarak geçimini sağladığı öğrenilen vatandaş aldığı aşırı alkolün etkisiyle çevresinde yardım etmek isteyenlere yattığı yerden agresif tavırlar gösterirken “Bana/Sana bir şey yapmak istiyorlar” diyerek seslenmeye çalıştı.

Vatandaşların olay yerine çağırdığı 112 ekipleri komaya gire şahsı Karaman Devlet Hastanesi’ne götürerek müdahale ettiler.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber
1 Yorum