Karaman’da Alkollü Sürücü Ölümden Döndü

Karaman’da Alkollü Sürücü Ölümden Döndü

Kaza dün akşam19:30 sularında Urgan Mahallesi ilerisinde taş ocağı civarında meydana geldi.

Akşam meydana gelen trafik kazasında Berat A.(38) idaresindeki 42 D 4091 plakalı minibüs tipi araç sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak kaza yaptı.

Karaman istikametine gitmekte olan araç önce yolun sol şeridine geçerken daha sonra yoldan çıkarak bir müddet toprak zeminli şarampolde ilerledi. Ön kısmının çakılmasıyla takla attığı düşünülen araçtan sürücü Berat A. hafif yaralı şekilde çıktı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Karaman Devlet Hastanesi kaldırılan Berat A.’nın yapılan testlerinden alkollü olduğu tespit edildi.

Hayati tehlikesi olmadığı öğrenilen sürücünün tedavisi devam ederken trafik ve asayiş ekipleri tarafından kaza ile ilgili tahkikat devam ediyor.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber