Karaman'da Altın Bilekler Basketbol Şöleni

Karaman'da Altın Bilekler Basketbol Şöleni

Karaman’da spor dolu bir hafta sonu daha geride kaldı. İlki 2010 yılında gerçekleştirilen ve o günden bugüne gelenekselleşen “Altın Bilekler Basketbol Şöleni” Karamanlı sporseverlere keyifli bir hafta sonu yaşattı.

Şölene İstanbul’dan katılan UPS Spor ve Kültür Kulübü Basketbol Takımının yer alması programa ayrı bir renk kattı. Organizasyonda 13 takım ve 7-14 yaş arası toplam 150 sporcu yer aldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Yıldız Gençlik Spor Kulübü Başkanı Coşkun Beyaz;” 2006 yılında bu yana Karaman’da bu bayrağı sizlerle beraber taşımanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu süre zarfında birçok başarıya imza attık. 2 öğrencimizi milli takıma, 10’u aşkın sporcumuzu da farklı illerde kolejlere basketbol bursu ile gönderdik. Türkiye Basketbol Federasyonu’nun resmi okulu olan 12 Dev Adam Basketbol Okulu’nun finallerinde 2 defa şampiyon olduk ve 1 de final oynadık. Bugün burada amacımız kazanmak ya da kaybetmek değil antrenmanlarda öğrendiklerimizi sahada pekiştirmek ve hoşça vakit geçirmektir. Sizler her zaman bizim şampiyonumuzsunuz” dedi.

Açılış konuşmasının ardından Yıldız Gençlik Spor U13 takımı ile UPS Spor ve Kültür Kulübü U13 takımlarının açılış maçıyla başlayan basketbol şöleni birbirinden renkli mücadelelere ev sahipliği yaptı. Maçlarda sporcuların mücadelesi oyun isteği ve azmi izleyenler tarafından büyük takdir topladı. Birbirinden çekişmeli maçların oynandığı şölende sporcular maç tecrübesi kazanmanın yanı sıra ailelerinin de büyük desteğini kazandı.

Turnuva sonunda sporculara madalyaları İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İlhan Şen, UPS Spor ve Kültür Kulübü Koordinatörü Semra Demirer, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü O.Selçuk Akbaş, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Durmuş Ali Genç, Yıldız Gençlik Spor Kulübü Başkanı Coşkun Beyaz, Tekin Etüt Eğitim Merkezi Müdürü İbrahim Özcan, antrenörler ve sporcu velileri tarafından takdim edildi.

Program, UPS Spor ve Kültür Kulübü tarafından şölene katılan minik sporculara çanta hediye edilmesi ve günün anısına toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber