Karaman'da Amatör Spor Haftası Etkinlikleri Başlıyor

Karaman'da Amatör Spor Haftası Etkinlikleri Başlıyor

Amatör Spor Haftası bu yıl 09-15 Ekim 2017 tarihleri arasında tüm Türkiye’de farklı etkinliklerle kutlanacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından her yıl ortaklaşa planlanan, her yaştan insanın spor yapması için düzenli fiziksel aktivitelerin oluşturulmasını özendirmek ve yeni bireylerin spora kazandırılması için farkındalık oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen Amatör Spor Haftası bu yıl 09-15 Ekim 2017 tarihleri arasında tüm Türkiye’de farklı etkinliklerle kutlanacak.

Kortej Yürüyüşü İle Başlayacak

Karaman’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Karaman Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenecek Amatör Spor Haftası etkinlikleri 09 Ekim 2017 Pazartesi günü saat 09.30’da Atatürk Anıtı önünden hareket edilecek kortej yürüyüşü ile başlayacak. Ardından Atatürk Spor Kompleksi Kemal Kaynaş Stadyumu’nda gerçekleştirilecek açılış töreni ile devam edecek.

09 - 15 Ekim 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Amatör Spor Haftası etkinlikleri Karaman’da çeşitli spor branşlarında yapılacak müsabakalar ile tamamlanacak.

Amatör Spor Haftası etkinliklerini bu yılda birçok farklı branşta kutlayacaklarını belirten, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,” Karaman’da 7’den 70’e sportif hareketliliğin, birlik ve beraberliğin sağlanması, yeni yatırımlarla gençlerimizin modern tesislerde spor yapmalarına imkan sağlanması adına çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Karaman’da sağlam bir spor alt yapısı oluşturarak gençlerimize sporu sevdirmek en büyük önceliklerimizdendir. Bu kapsamda her ilde olduğu gibi Karaman’ımızda da Amatör Spor Haftasını düzenleyeceğimiz farklı sportif etkinliklerle kutlayacağız. Etkinliklerimiz, “Sporun En’leri” ödül töreni, spor kulüplerimize malzeme yardımı ve dereceye giren sporculara ödüllerin verilmesi ile sona erecek. Etkinliklerimize tüm halkımız davetlidir” dedi.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber