Karaman'da Amatör Spor Haftası Kutlamaları

Karaman'da Amatör Spor Haftası Kutlamaları

''Amatör Spor Haftası'' bu yıl 7-13 Ekim 2019 tarihleri arasında Karaman'da çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından her yaştan insanın spor yapabileceği şekilde düzenli fiziksel aktivitelerin oluşturulmasını özendirmek ve yeni bireylerin spora kazandırılması için farkındalık oluşturmak amacıyla ortaklaşa düzenlenen ''Amatör Spor Haftası'' etkinlikleri bu yıl 7-13 Ekim 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Amatör Spor Haftası Yürüyüşü Düzenlenecek

Karaman’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından düzenlenecek “Amatör Spor Haftası” etkinlikleri 7 Ekim Pazartesi saat 13.30’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü önünden Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanına yapılacak kortej yürüyüşü ile başlayacak.

Tüm illerde olduğu gibi Karaman’da da büyük bir coşkuyla kutlanacak olan “Amatör Spor Haftası” etkinlikleri düzenlenecek panel, yılın En’leri ödül töreni ve çeşitli spor branşlarında yapılacak müsabakalar ile tamamlanacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber