Karaman'da Amatör Spor Kulupleri İçin Malzeme Yardımı

Karaman'da Amatör Spor Kulupleri İçin Malzeme Yardımı

Karaman'da 2021 - 2022 sezonunda futbol dalında faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine malzeme yardımında bulunuldu.

Karaman'da tertip edilen program saygı duruşu ve İstiklâl Marşının okunmasıyla başladı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek’in yaptığı teşekkür ve bilgilendirme konuşmasının ardından İl Özel İdaresinin destekleriyle hazırlanan malzemeler, Vali Mehmet Alpaslan Işık ve protokol tarafından amatör liglerde mücadele eden 21 takıma verildi.
 
Sporcular ve kulüp yöneticileriyle bir süre sohbet eden Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, 2021-2022 sezonu için salonda bulunan tüm sporculara başarılar temennisinde bulundu.
 
16 Kasım 2021 Salı günü Kâzımkarabekir Spor Salonunda yapılan programa, Vali Mehmet Alpaslan Işık, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Terlemez, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, Karaman Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Yaşar Çalışkan, daire müdürleri, kulüp yöneticileri ile sporcular katıldı. 

dsc-4356.jpg

dsc-4342.jpg

dsc-4326.jpg

dsc-4331.jpg

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber