Karaman'da Ambulans Şoförleri İçin Eğitim

Karaman'da Ambulans Şoförleri İçin Eğitim

Karaman’da görev yapan ambulans şoförlerine ileri sürüş teknikleri eğitimi verildi.

Karaman İl Sağlık Müdürlüğü 112 Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığı tarafından düzenlenen programda, kentte ambulans şoförü olarak görev yapan personeller Ambulans Sürüş Teknikleri Eğitimi(ASTE) aldı.

Dört gün süren eğitimde katılımcılara,sürüş hazırlıkları, ambulanslarda siren ve ışık kullanımı, trafik kazaları ve trafik kazalarında ambulans kullanımı, araç bakım ve temizliği konusunda 20 personele teorik ve pratik eğitim verildi.

Eğitimde teorik bilgilerin yanı sıra Piri Reis Kültür Merkezi önündeki boş alanda 2 gün boyunca değişik parkurlar üzerinde çalışmalar ve pratikler yapıldı. Eğitime Konya İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde yer alan Eğitim koordinatörü ve 3 ASTE eğitmeni tarafından da destek sağlandı. 4 gün süren Eğitim sonunda kursiyerlere katılım belgeleri verildi ve desteklerinden dolayı Konya İl Sağlık Müdürlüğü personellerine de teşekkür edildi.

h1233.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber