Karaman'da Anadolu GençLİGİ Başlıyor!

Karaman'da Anadolu GençLİGİ Başlıyor!

Milli ve manevi değerlerine bağlı ahlak ve maneviyat sahibi gençler yetiştirme gayretinde olan AGD, sanayi ve esnaf kesimde çalışan gençleri de unutmadı.

“Anadolu Gençlik Derneği olarak ‘Önce Ahlak ve Maneviyat’ düsturu ile yola çıktık. Bu faaliyetteki amacımız çalışan geçlerimizle hemhal olmak, onlarla tanışmak ve bir kardeşlik bağlarımızı geliştirmektir. Bu kardeşlik bağı bir halı saha turnuvasında beraber maç yapmaktan ibaret olmayacaktır. İnşaallah ilerleyen zamanlarda bu kardeşlerimizle ‘Futbol Turnuvası’ dışında farklı alanlarda gerçekleştireceğimiz birçok hayırlı işlerde de beraber olacağız, taşın altına elimizi koyup Allah rızası için çaba göstereceğiz.”

Anadolu Gençlik Derneği Çalışan Gençlik Komisyonu tarafından tüm Türkiye’de başlatılan Anadolu GençLİGİ Futbol Turnuvası kapsamında Karaman şubesi olarak başvurular alınmaya başlandı. Konuyla alakalı AGD Karaman Şubesi Çalışan Gençlik Komisyonu başkanı Kemal Sayaslan şunları söyledi: Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz günümüzde, memleketimizin alın teri olan çalışan kardeşlerimizle futbol turnuvası vesilesiyle birlik-beraberlik, dostluk ve kardeşlik duygularını geliştirmek ve çalışanlar arasında kaynaşmayı sağlamak amacıyla böyle bir etkinlik başlatıyoruz. (Çavpet Petrol) sponsorluğunda yapılacak turnuva şartları hakkında bilgiler veren Sayaslan şunları aktardı :

Başvuru için gerekli olan belgeler;

 Başvurular 5-25 şubat tarihleri arasında yapılacaktır.
 Turnuvaya 16 -35 yaş arası herkes katılabilir.
 Sağlık raporu
 Muvaffaka name (18 yaşından küçükler için)
 Kimlik fotokopisi
 Takımın ismi ve listesi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber