Karaman'da Arefe Günü ve Bayramın Birinci Günü Vefat Edenler

Karaman'da Arefe Günü ve Bayramın Birinci Günü Vefat Edenler

Karaman'da bayram sevinçleri yakınlarını kaybetmenin hüznüne dönen hemşehrilerimize sabırlar dileriz.

Aslen Karslı olup Yenişehir Mahallesinde ikamet etmekte olan Çerkez Akili (80) vefat etmiştir. Cenazesi 24 Mayıs Pazar günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Yeşildereli olup Bahçelievler Mahallesinde ikamet etmekte olan Mehmet Sadık Duman (82) vefat etmiştir. Cenazesi 24 Mayıs Pazar günü ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Karamanlı olup Alişahane Mahallesinde ikamet etmekte olan Karazor Ballı (85) vefat etmiştir. Cenazesi 23 Mayıs Cumartesi günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Göves Köyünden olup Başakşehir Mahallesinde ikamet etmekte olan Hüseyin Baran (66) vefat etmiştir. Cenazesi 23 Mayıs Cumartesi günü ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Mersinin Anamur İlçesinden olup Çeltek Mahallesinde ikamet etmekte olan Ümmü Köpüklü (85) vefat etmiştir. Cenazesi 23 Mayıs Cumartesi günü ikindi namazına müteakip Kazalpa Mezarlığından kaldırılmıştır.

Karaman Habercisi olarak hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yakınlarına sabırlar dileriz.

Karaman Vefat Edenler Haberleri, ajanslardan, takipçilerimizden gelen bilgiler ve Karaman Belediyesi cenaze ilanlarından gelen son bilgiler doğrultusunda hazırlanmaktadır.

Hayatını kaybeden vatandaşlarımızın Korona virüs teşhisi olduğu yönünde bir bilgi yok. 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber