Karaman'da Asfaltlama Çalışmaları Hüyük Civarında

Karaman'da Asfaltlama Çalışmaları Hüyük Civarında

Karaman Belediyesi tarafından yolların yapım onarım ve asfaltlama çalışmaları Karamanoğlu Mehmetbey Mahallesinde

Karaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler şehrin muhtelif yerlerinde asfalt serimi çalışmalarına devam ediyor.

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte çalışmalarını yoğunlaştıran Karaman Belediyesi, eksik kalan mahallelerde asfalt serimi çalışmalarına hız verdi. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Karamanoğlu Mehmetbey Mahallesi 957 Sokak’ta sıcak asfalt serimini tamamladı. Yine Karamanoğlu Mehmetbey Mahallesi 989 Sokak’ta asfalt serim çalışmaları devam ediyor. 

Özellikle Hüyük civarı ve Hisar Kur'an Kursu çevre bağlantı sokakları asfaltlama çalışmaları ile daha güzel bir kent görünümüne bürünecek.

Ekipler bir yandan yol ve caddeleri asfaltlarken, bakım yapılması gereken yollarda da bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. 

Karamanoğlu Mehmet Bey Mahallesinde Asfalt Çalışmaları

Karamanoğlu Mehmet Bey Mahallesinde Asfalt Çalışmaları

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber