Karaman'da ASKF Seçime Gidiyor

Karaman'da ASKF Seçime Gidiyor

Karaman ASKF (Amatör Kulüpler Federasyonu) olağan seçim için Genel Kurula gidiyor.

Karaman'da uzun süredir  spor kamuoyu tarafından merakla beklenen ve ASKF seçimleri 21 Eylül Cumartesi günü yapılacak. Mevcut Başkan Celalettin Özcan’ın tekrar aday olmayacağını söylemesine rağmen ASKF için yeni başkan adayı çıkmadı.

Genel Kurula sayılı günler kalırken başkan aday veya adayları belli değil. Karaman ASKFye üye olan spor kulüpleri merakla başkan adayları çıkıp çıkmayacağını bekliyor.

Mevcut başkan Celalettin Özcan Genel Kurul hazırlıklarını tamamlayarak olağan tarihinde Genel Kurulun yapılacağını ilan etti. Genel Kurul tarihinde başkan ve yönetim adayı çıkmazsa mevcut yönetim revizyon yapılarak Celalettin Özcan Başkanlığında seçime tek aday olarak girerek görevine devam edecek.

Karaman ASKF Başkanı Celalettin Özcan yaptığı açıklamada; “21 Eylül 2019 Cumartesi Günü Saat:14:00 de Yunus Emre Konferans salonunda aşağıdaki gündemle yapılacaktır. Askf ye üye kulüplerimizin katılımını bekleriz.” dedi.

GÜNDEM MADDELERİ :

1.Açılış Yoklama

2.Saygı Duruşu İstiklal Marşının Okunması

3.Divan Heyetinin Teşekkülü

4.Başkan Adaylarının Konuşması

5.Tüzük Değişikliği

6.Yönetim, Denetleme Kurulu Faaliyet Raporlarının Okunması ve İbrası

7.Yeni Yönetim Denetim ve Diğer Kurulların Seçimi

8.Dilek ve Temenniler

9.Kapanış.

Karaman İl Disiplin Kurulu üyeleri belli oldu. TTF’den yapılan açıklamada Karaman Futbol Disiplin Kuruluna; Av. Ahmet Recai Evcen Başkanlık edecek. Av. Ali Emrah Uğur ve Mahmut Özcan disiplin kurulu üyeliklerine, yedek üyeler ise Av. Özgür Ömer Güneş, Av. Özge Evcen ve Paşa Evcen atandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber