Karaman'da AVM Açılışında Son Durum

Karaman'da AVM Açılışında Son Durum

Karaman'da açılacak AVM haberini sadece Karaman'ın sosyal hayatı ve ekonomisine katkısı olacağını düşündüğümüz için paylaşıyoruz.

Basına gönderilen mail bülteni şu şekilde;

Karaman’ın ilk alışveriş ve yaşam merkezi olacak ‘Park Karaman Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ kapılarını 26 Kasım’da açmaya hazırlanıyor. Pandemi dönemindeki zorlu koşullara karşın alınan önlemler ile inşaat süreci titizlikle tamamlanan Park Karaman, yaklaşık bin 200 kişiye sağlayacağı iş imkanı ile bölgedeki önemli istihdam merkezlerinden biri olacak.

İnşaat sektöründe 90'lı yıllardan bu yana imza attığı önemli projelerle dikkat çeken İnoğlu İnşaat’ın 150 milyon liralık yatırım ile hayata geçirdiği projenin, dolaylı yoldan da yaklaşık 3 bin 500 kişinin geçimine katkıda bulunacağı öngörülüyor.

Park Karaman Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ndeki ulusal ve uluslararası markaları temsil eden 100’ün üzerinde mağazanın ise bölge ticaretine ve ekonomisine canlılık getirmesi, toplam yatırım değeri 300 milyon lirayı bulan bir ticaret hacmi yaratması bekleniyor.

ZOR DÖNEME RAĞMEN YATIRIM DEVAM ETTİ

Salgın sürecine rağmen alınan önlemlerle projeyi başarıyla hayata geçirmekten dolayı mutlu olduklarını belirten Park Karaman’ın geliştiricisi ve yönetim şirketi INVESTA’nın Genel Müdürü Özgür Yavuz, “Covid-19 sürecinde hem ülkemizde hem de küresel düzeyde ekonomide yaşanan olumsuzluklara rağmen yatırıma devam ettik. İnşaat sürecini salgınla mücadele kapsamında alınan önlemlerle sorunsuz tamamladık. Böylesi bir dönemde ulusal markalar ile yaptığımız kiralamalarla, yüksek bir doluluk oranı ile açılışa hazır hale gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. ‘Hijyen ve sağlık’ bu dönemin en önemli kuralı ve biz aldığımız tedbirlerle alışverişte yeni döneme hazırız.” dedi.

ŞEHRİN YENİ CAZİBE MERKEZİ OLACAK

Park Karaman Projesi, inşaat sektöründe 25 yılı aşkın tecrübeye sahip İnoğlu İnşaat imzasını taşıyor. İnoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut İnoğlu, Karamanlıları gıda, giyim, eğlence ve hizmet gruplarından dünyaca ünlü markalarla buluşturacaklarını kaydederek, “Bizim bu sektördeki ilkelerimizin başında, insana, çevreye saygı duymak, her koşulda kaliteli hizmet sunmak ve ülkemiz için daima doğru alanda, doğru projeler üretmek gelir. İlk günkü heyecanımızla yeni projelere imza atmaya, yatırımlarımızla ülkemize katma değer üretmeye devam ediyoruz. Park Karaman ile Karamanlıların yaşamını kolaylaştıracak tüm unsurları içinde bulunduracak bir alışveriş ve yaşam merkezini hayata geçirdik. Bir‘yaşam kompleksi’ olarak tasarladığımız bu projemizin çok kısa bir süre içinde de şehrin yeni ekonomik ve sosyal cazibe merkezi olacağına, bölgeye ticari açıdan büyük bir canlılık getireceğine inanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

GÜVENLİ VE KALİTELİ BİR ALIŞVERİŞ ORTAMI

Tüketicilerin yoğun çalışma temposu içinde artık alışverişe çok zaman harcamak istemediklerine dikkat çeken İnoğlu, şunları söyledi: “Alışveriş merkezimiz, Karamanlılara bir kerede tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri büyük ve modern bir merkezde, hızlı, güvenli, keyifli ve kolaylıklarla dolu bir alışveriş ortamı sağlıyor.İklim koşullarına uygun havalandırma, ferah, temiz, tüm hijyen koşullarının sağlandığı sağlıklı bir ortamda alışveriş, sosyal ve kültürel etkinlikler, iyi ve kaliteli hizmet imkanları ile ziyaretçilerimizi mutlu edeceğimize inanıyoruz. Park Karaman’ın Karamanlılara ve tüm Türkiye’ye hayırlı, uğurlu olmasını diliyoruz.”

1606115130_1604560080_park_karaman__2_.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber
2 Yorum