Karaman'da Aykut Kuşkaya İle Vatan Ezgileri

Karaman'da Aykut Kuşkaya İle Vatan Ezgileri

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü bünyesinde yürütülen “Bir Hilal Uğruna Vatan Ezgileri” programı kapsamında sanatçı Aykut Kuşkaya Karaman’da sevenleriyle buluşacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan ''Bir Hilal Uğruna Vatan Ezgileri'' programı kapsamında sanatçı Aykut Kuşkaya, 10 Mart 2017 Cuma günü saat 17.00'de Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda sahne alacak.

Vatan ezgilerinin yankılanacağı 10 Mart gecesinde Aykut Kuşkaya sevenlerine ezgiler, Çanakkale Türküleri, Barış Manço şarkıları ile birbirinden güzel eserlerini seslendirecek.

10 Mart 2017 Cuma günü saat 17.00'de Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi koordinesinde düzenlenecek programa tüm halkımız davetlidir.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber