Karaman'da Aynı Şahsa Bir Ay Arayla Silahlı Saldırı

Karaman'da Aynı Şahsa Bir Ay Arayla Silahlı Saldırı

Karaman'da kimliği belirsiz kişilerce düzenlenen silahlı saldırıda 2 kişi yaralandı.

Karaman'da kimliği belirsiz kişilerce düzenlenen silahlı saldırıda 2 kişi yaralandı. Yaralılar kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındı.

Olay, öğle saatlerinde Külhan Mahallesi 2. İstasyon Caddesi üzerinde bulunan bir iş yerinin önünde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, iş yerinin önüne otomobille gelen kimliği belirsiz kişi veya kişiler silahla ateş açtı. Silahtan çıkan kurşunlar o sırada iş yeri önünde bulunan A.A.E. ile F.Ç.'ye isabet etti. Yaralılar kanlar içinde yere yığılırken, saldırganlar ise olay yerine geldikleri otomobille hızla uzaklaşarak kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Bacaklarına isabet eden kurşunla yaralanan A.A.E. ve F.Ç., tedavi altına alınırken sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Olay yerinde inceleme yapan polis, saldırıyı gerçekleştirerek kaçan şahısların yakalanması için çalışma başlattı.

Ağustos Ayında İş Yeri Kurşunlanmıştı

Yaşanan talihsiz olayda yaralanan A.A.E'nin iş yerine de Ağustos ayı içerinde biri gece vakti bir diğeri de olayın ertesi günü ikindi vaktinde olmak üzere iki farklı saldırı düzenlenmişti.

Bu olayla bugün yaşanan olayın ardındaki kişi ya da kişiler aynı mı olayın bağlantısı nedir? yapılacak tahkikatın ardından netlik kazanacak.

Karaman’da Silahlı Saldırı: 2 Yaralı

Karaman’da Silahlı Saldırı: 2 Yaralı

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber