Karaman'da Bağımlılıkla Mücadele Konulu Konferans Verildi

Karaman'da Bağımlılıkla Mücadele Konulu Konferans Verildi

“Karaman KOP Millet Kıraathanesi” projesi kapsamında ailelerin ve gençlerin bilinçlenmelerine yönelik Bağımlılıkla Mücadele konulu konferans düzenlendi. 

Karaman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Konya Ovası Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından desteklenen “Karaman KOP Millet Kıraathanesi” projesi kapsamında ailelerin ve gençlerin bilinçlenmelerine yönelik Bağımlılıkla Mücadele konulu konferans düzenlendi. 
 
Yunus Emre Konferans Salonunda düzenlenen konferansa; Vali Fahri Meral ve eşi hanımefendi Zehra Meral, İçişleri Bakanlığı Kaçakçılık İstihbarat Harekât ve Bilgi Toplama Dairesi Başkanı  Ömer Ulu, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. İ. Hamit Hancı, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hatice Demirtaş, İl Jandarma Komutanı İsmail Şahin, İl Kültür ve Turizm Müdürü Özlem Koçak, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
 
Konferansta İçişleri Bakanlığı Kaçakçılık İstihbarat Harekât ve Bilgi Toplama Dairesi Başkanı  Ömer Ulu, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. İ. Hamit Hancı ve Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hatice Demirtaş yaptıkları sunumlarla bilgi ve deneyimlerini katılımcılarla paylaştılar.

Karaman'da Bağımlılıkla Mücadele Konulu Konferans Verildi

Karaman'da Bağımlılıkla Mücadele Konulu Konferans Verildi

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber