Karaman’da Başkan Kalaycı’ya Ziyaretler

Karaman’da Başkan Kalaycı’ya Ziyaretler

Karaman’da çeşitli etkinlikler kapsamında Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’ya ziyaretlerde bulunuldu

Mayıs ayı içerisinde Karaman’a atanarak göreve başlayan Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, Karaman Belediyesi’ni ziyaret etti. 

Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ile makamında bir araya gelen Vali Tuncay Akkoyun, ilimiz hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Çalışmalarında başarılar dileyen Vali Akkoyun’a, Başkan Kalaycı’da ziyaretinden dolayı teşekkür etti. 

Karaman Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğünden ziyaret

5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürü Fikret Onhan ve beraberindekiler, Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’yı makamında ziyaret etti. 
Ziyarette, Çevre konusunda kendilerine verdikleri desteklerden dolayı Başkan Kalaycı’ya teşekkür eden İl Müdürü Onhan, 5 Haziran Çevre Günü nedeniyle düzenlenecek etkinliklere davet etti.

cevresehircilikkaraman.jpg

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber