Karaman'da Bayram Sevincine Evlat Acısı Düştü

Karaman'da Bayram Sevincine Evlat Acısı Düştü

Karaman’da yaşayan Altun ailesi evlatlarını kaybetti

Aslen Mut Çampınar (Kahtama) Köyü’nden olup Çeltek Mahallesi’nde ikamet etmekte olan Ethem Altun ve ailesinin bayram sevinci evlatlarının acı haberi ile hüzne dönüştü.

Evin genç oğlu Abdurrahman Altun (17) Kurban bayramının birinci günü ailesi ile birlikte kurban kesimi ve diğer işleri hallettikten sonra akşam saatlerinde bir arkadaşı ile birlikte Karaman’dan Mersin Silifke ilçesine gezmeye gittiler.

adsiz-004.jpg

Silifke’de yaşanan bir kaza sonucu genç Abdurrahman’ın bacağına bir demir parçasının saplandığı bu yüzden bacak bölgesine giden atar damarın yırtıldığı buna bağlı olarak kan kaybında vefat ettiği öğrenildi. Bugün ikindi namazına müteakip genç Abdurrahman için Kazalpa’da cenaze namazı kılındı ve burada bulunan mezarlıkta defnedildi.

Karaman Habercisi olarak merhuma Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar niyaz ederiz.

 

 

Karaman'da Bayram Sevincine Evlat Acısı Düştü

Karaman'da Bayram Sevincine Evlat Acısı Düştü

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber
6 Yorum