Karaman'da Bıçaklı Kavga

Karaman'da Bıçaklı Kavga

Gece yaşanan olayda husumetli vatandaşların karşılaşması kanlı bitti

Karaman'da dün gece Kale arkasında yaşanan olay Hisar Mahallesi 432.sokakta meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, Hasan Hüseyin B. yol kenarında arkadaşları ile sohbet ederken, aralarında daha önceden anlaşmazlık bulunan bir şahıs arkadaşı ile oradan geçmekte idi.

Hasan Hüseyin B.'yi yol kenarında gören hasımları yanına giderek tartışmaya başladılar. Tartışma şiddetlenince şahıslardan biri yanında getirdiği bıçak ile Hasan Hüseyin B.'ye saldırmak istedi. Araya giren vatandaşlar bıçak darbesinin az daha kalbe isabet etmesini engellerken Hasan Hüseyin B. kolundan yaralandı. Hasımlarını bıçaklayan iki şahıs ise otomobil ile olay yerinden kaçtılar.

Yaralıyı kanlar içinde gören çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ekiplerine bildirdi.

Yaralının ilk müdahalesini olay yerinde yapan sağlık ekipleri daha sonra Karaman Devlet Hastanesine kaldırdı. Polis olay yerinden araçları ile kaçan diğer iki şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber