Karaman'da Bıçaklı Kavga

Karaman'da Bıçaklı Kavga

Karaman'da 46 yaşındaki Ali Rıza Yüksel, kızının eski nişanlısı 27 yaşındaki Durmuş Sadıç tarafından bıçaklandı.

Karaman'da 46 yaşındaki Ali Rıza Yüksel, kızının eski nişanlısı 27 yaşındaki Durmuş Sadıç tarafından bıçaklandı. Hem bıçaklanan Yüksel, hem de aldığı darbelerle yaralanan Sadıç yerde kaldı. Yüksel hastaneye kaldırılırken, Sadıç için ambulansın gelmesini beklendi. Bu sırada çevredekilerin oturdukları bankta, yaralıyı izlemesi dikkat çekti.

Olay, bugün saat 11.00 sıralarında Mümine Hatun Mahallesi 1392 Sokakta meydana geldi. Durmuş Sadıç, iddiaya göre eski nişanlısının babası Ali Rıza Yüksel ve Yüksel'in akrabalarıyla sokakta karşılaştı. İddiaya göre Sadıç ve Yüksel arasında nişanlılık döneminde aldığı eşyayla ilgili tartışma başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Yüksel, akrabalarıyla birlikte Sadıç'ı dövdü. Sadıç da yanında taşıdığı bıçağı Yüksel'in karnına sapladı. Kanlar içinde kalan Yüksel, çağrılan ambulansla Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Aldığı darbeler sonucu yaralanan Sadıç da yere yatıp, ambulansın gelmesini bekledi. Bu sırada çevredekilerden bazılarının oturdukları bankta yaralıyı izlemesi dikkat çekti. Yaralı Sadıç, kısa bir süre sonra ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber