Karaman'da Bir Gecede 3 Farklı Kaza Yaşandı

Karaman'da Bir Gecede 3 Farklı Kaza Yaşandı

Dün gece Karaman'da yaşanan kazalarda can kaybı olmaması sevindirdi taraf oldu

Karaman'da Mut Caddesi üzerinde yaşanan kazada otomobilin park halindeki minibüse çarpması sonucu 5 kişi yaralandı.

Abbas Mahallesi Mut Caddesi'nde, Berat Arslan(37) yönetimindeki 70 AC 465 plakalı otomobil, yolun sağında park halindeki 70 DU 657 plakalı minibüse çarptı.

Kazada otomobil sürücüsü ile otomobilde bulunan Mustafa Gökbulut (59), Mehmet Ali Koçak (35), Rıza Menekşe (35) ve Olcay Ülkü (62) yaralandı.

Yaralılar Karaman Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

...... 

Karaman'da Yeni Mahallede yaşanan kazada ise önüne çıkan kediye çarpmamak için direksiyonu kıran motosiklet sürücüsü ekmek fırınına daldı. Kazada fırının camları kırılırken sürücü yaralandı.

Olay, saat 23.45 sıralarında Yeni Mahalle 302 Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Emre E. (20), yönetimindeki 70 BH 283 plakalı motosikletle sokak içerisinde seyir halindeyken aniden önüne kedi çıktı.

Kediye çarpmamak için motosikletin direksiyonu kıran Emre E., kontrolünü kaybederek ekmek fırınına daldı. Cam kırılma sesine evlerinden dışarıya çıkan vatandaşlar fırın dükkanının içerisinde motosikletle sürücüsünü yerde yatar vaziyette buldu.

Bunun üzerine olay yerine ambulans ve polis çağrıldı. Yaralı motosiklet sürücüsü olay yerine gelen ambulansla kaldırıldığı Karaman Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Görünmez kazada fırının kapı çerçevesi ile camlarının kırılması nedeniyle maddi hasar oluştu. Polisin yaptığı incelemenin ardından motosiklet çekici ile oto parka çekildi.

....  

Karaman'da meydana gelen bir başka kazada ise iki otomobil Mehmet Akif Ersoy cami köşesinde çarpıştı. 

Kazada Yaralılar hastaneye kaldırılırken bu kazada da can kaybı yaşanmamış olması teselli kaynağı oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber