Karaman'da Bir Kişinin Öldüğü Göçükte İnceleme

Karaman'da Bir Kişinin Öldüğü Göçükte İnceleme

Karaman'ın Başkışla köyünde kazı çalışmaları sırasında meydana gelen göçüğün yaşandığı bölgede incelemelerde bulunuldu.

Karaman'da tarlasına su getirebilmek için kazı çalışmaları yaptığı sırada meydana gelen kazada göçük altında kalan ve köy muhtarı ile vatandaşların yardımıyla göçük altından çıkarılarak bölgeye sevk edilen ambulans ile birlikte Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen yaralı vatandaşımız burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etti.
 
Göçük altında kalan vatandaşımız için yürütülen kurtarma çalışmalarını bizzat yerinde takip eden ve olayın meydana geldiği alanda gerçekleştirdiği incelemelerinin ardından hastaneye giden Vali Işık, kaldırıldığı hastanede vefat eden Hasan Hüseyin Önal’ın ailesine ve Başkışla köyü muhtarına taziyede bulunarak başsağlığı dileklerinde bulundu.

2-001.jpg

3-001.jpg

1-001.jpg

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber