Karaman'da Bu Bayramda da Devletin Şefkati Onlarla Oldu

Karaman'da Bu Bayramda da Devletin Şefkati Onlarla Oldu

Ramazan ayının sona ermesi ile birlikte tüm İslam coğrafyasında ve müminler arasında bayram sevinci ve coşkusu yaşanıyor.

Ramazan Bayramı nedeniyle Vali Meral Polisevinde düzenlenen bayramlaşma programına katıldı. Bayramlaşma programına Vali Fahri Meral, Karaman Milletvekilleri Dr. Recep Şeker ve Av. Selman Oğuzhan Eser, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Vali Yardımcısı Hacı İbrahim Türkoğlu, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, İl Jandarma Komutanı İsmail Şahin, İl Genel Meclis Başkanı Adem Kapar, il protokolü ve vatandaşlar katıldı. 
 
Bayramlaşma programına katılan vatandaşlar ve il protokolünün bayramlarını tebrik eden Vali Meral, idrak edilen Ramazan bayramının tüm İslam âlemi ve insanlığın kurtuluşuna vesile olması temennisinde bulunarak tüm Karaman halkının bayramını tebrik etti. 
 
Sevgi Evlerinde Kalan Çocukların Bayram Sevincine Ortak Olundu
 
Vali Fahri Meral, bayram ziyaretleri kapsamında daha sonra sevgi evlerinde kalan çocuklarla bir araya geldi. Karaman Milletvekilleri Dr. Recep Şeker ve Av. Selman Oğuzhan Eser, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ve il protokolünden de katılımların olduğu ziyarette çocuklarla yakından ilgilenerek bir süre onlarla sohbet eden ve hoş vakitler geçiren Vali Meral, ziyaretin sonunda çocukların bayramlarını tebrik ederek onlara çeşitli hediyeler verdi.
 
Huzurevi Ziyaret Edildi
 
Bayram ziyaretleri kapsamında huzurevinde kalan yaşlılarımızda unutulmadı. Bayramlaşma programı kapsamında Vali Fahri Meral eşi hanımefendi Zehra Meral, Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker ve Av. Selman Oğuzhan Eser, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ve il protokolünün de katılımlarıyla Dursun Fakih Huzurevinde kalan yaşlılarımızı ziyaret etti. Huzurevi sakinlerinin bayramlarını tebrik ederek gönüllerini alan Vali Meral, ziyarette huzurevi sakinleriyle hoş sohbetler gerçekleştirerek onlara çeşitli hediyeler verdi. 
 
Şehit Ailelerine Bayram Ziyareti Gerçekleştirildi 
 
Vali Fahri Meral, bayramlaşma programı çerçevesinde daha sonra şehit Ali Zeki Yaşar’ın Cedit Mahallesinde ikamet eden ailesini ve şehit Bayram Yıldız’ın Valide Sultan Mahallesinde ikamet eden ailelerini ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti. 
 
Ailelere ziyaretinde şehitler hakkında bilgiler alan Vali Meral ziyarette, vatanın bağımsızlığı, milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet, geride kalanlarına sabırlar diledi
 
Şehit ailelerine gerçekleştirilen ziyaretlere Vali Meral ve eşi hanımefendi Zehra Meral, Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker ve Av. Selman Oğuzhan Eser, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, İl Jandarma Komutanı İsmail Şahin katıldı.

Karaman'da Devletin Şefkatini Hissettirdiler

Karaman'da Devletin Şefkatini Hissettirdiler

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber