Karaman'da Bu Hafta Vefat Edenler

Karaman'da Bu Hafta Vefat Edenler

Karaman'da hayatını kaybedip pazartesi, salı ve bugün defnedilen vatandaşlarımızın bilgileri şu şekilde.

Aslen Cerit Köyünden olup İbrahim Hakkı Konyalı Mahallesinde ikamet etmekte olan Abdullah Aydın (56) vefat etmiştir. Cenazesi 29 Nisan Çarşamba günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Akarköylü olup Valide Sultan Mahallesinde ikamet etmekte olan Hüseyin Kahraman (18) vefat etmiştir. Cenazesi 29 Nisan Çarşamba Günü Öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Ermenekli olup Yeni Şehir Mahallesinde ikamet etmekte olan Mehmet Altın (75) vefat etmiştir. Cenazesi 29 Nisan Çarşamba Günü Öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Çumralı olup Gevher Hatun Mahallesinde ikamet etmekte olan Fatma Türe (96) vefat etmiştir. Cenazesi 28 Nisan Salı günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Özdemir Köyünden olup Mehmet Bey Mahallesinde ikamet etmekte olan İbrahim Ünüvar (79) vefat etmiştir. Cenazesi 27 Nisan Pazartesi günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Çataklı olup Gazidükkan Mahallesinde ikamet etmekte olan Mehmet Korkmaz (88) vefat etmiştir. Cenazesi 27 Nisan Pazartesi günü öğle namazına müteakip Kır Mahalle Büyük Camiden kaldırılmıştır.

Aslen Zengen Köyünden olup Osmangazi Mahallesinde ikamet etmekte olan Zeynettin Türk (58) vefat etmiştir. Cenazesi 27 Nisan Pazartesi günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Karaman Habercisi olarak hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yakınlarına sabırlar dileriz.

Karaman Vefat Edenler Haberleri, ajanslardan, takipçilerimizden gelen bilgiler ve Karaman Belediyesi cenaze ilanlarından gelen son bilgiler doğrultusunda hazırlanmaktadır.

Hayatını kaybeden vatandaşlarımızın Korona virüs teşhisi olduğu yönünde bir bilgi yok.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber