Karaman’da Bu Yolları Kullanan Araçlar İçin Uyarı

Karaman’da Bu Yolları Kullanan Araçlar İçin Uyarı

Karaman’da son günlerde gelen yağışlar ve soğuk hava beraberinde gizli buzlanmayı da getirdi.

Karaman’da bazı bölgelerde sıcaklık farklarından dolayı gizli buzlanmalar yaşanıyor. Özellikle dün sabah saatlerinde de trafik kazası yaşanan 100.Yıl Bulvarı üzerinde Ereğli Yolu köprülü kavşağında bu sabah itibari ile de maddi hasarlı trafik kazası yaşandı.

Yetkililerin önlem almaya çalıştığı bölgede ve benzer köprülü kavşak, alt geçitlerde sürücülerin hız ve takip mesafesi konusunda dikkatli olmaları bekleniyor.

Mut Yolu Sertavul Geçidinde Son Durum

Karaman’ın Mersin ile bağlantı noktası aynı zamanda bölgelerin geçidi olan Sertavul geçidinde de kış ve kar koşulları geçerli durumda.

Yetkililer sabah saatlerinde kış lastiksiz araçların ve çekici türü araçların geçişine izin vermedi. Bölgede karayolları ekiplerinin trafiğin aksamaması için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

 

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber