Karaman'da Bugün Hayatını Kaybedenler

Karaman'da Bugün Hayatını Kaybedenler

Karaman'da hayatını kaybeden ve Karaman Belediyesi vefat edenlerde isimleri verilen hemşehrilerimiz şu şekilde.

Karaman'da vefat edenler

Aslen Taşkaleli olup Fatih Mahallesinde ikamet etmekte olan Halil İbrahim Aytürk (85) vefat etmiştir. Cenazesi 29 Haziran Cumartesi günü ikindi namazına müteakip Yeşil Camiden kaldırılmıştır.

Aslen Seyit Hasan Köyünden olup Kazımkarabekir Mahallesinde ikamet etmekte olan Musa Kopcal (76) vefat etmiştir. Cenazesi 29 Haziran Cumartesi günü öğle namazına müteakip Siyaser Camisinden kaldırılmıştır.

Aslen Karamanlı olup Koçakdede Mahallesinde ikamet etmekte olan Hasibe Taşer (75) vefat etmiştir. Cenazesi 29 Haziran Cumartesi günü öğle namazına müteakip Ahmet Yesevi Camisinden kaldırılmıştır.

Aslen Gülkaya Köyünden olup Başakşehir Mahallesinde ikamet etmekte olan Ayşe Ateş (40) vefat etmiştir. Cenazesi 29 Haziran Cumartesi günü öğle namazına müteakip Yeşil Camiden kaldırılmıştır.
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber