Karaman'da Bugün İki Vatandaşımız Defnedilecek

Karaman'da Bugün İki Vatandaşımız Defnedilecek

Karaman'da hafta sonu ve bugün hayatını kaybeden vatandaşlarımızın bilgileri şu şekilde

Aslen Demiryurt Köyünden olup Topucak Mahallesinde ikamet etmekte olan Rabia Sağnak (89) vefat etmiştir. Cenazesi 24 Şubat Pazartesi günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Manisalı olup Ahmet Yesevi Mahallesinde ikamet etmekte olan Gülter Kuytan (81) vefat etmiştir. Cenazesi 24 Şubat Pazartesi günü ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Karamanlı olup Hisar Mahallesinde ikamet etmekte olan Halil Dolaşık (67) vefat etmiştir. Cenazesi 23 Şubat Pazar günü öğle namazına müteakip Kazalpa Mezarlığından kaldırılmıştır.

Aslen Kisecik Köyünden olup Gazi Dükkan Mahallesinde ikamet etmekte olan Bayram Can (40) vefat etmiştir. Cenazesi 22 Şubat Cumartesi günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber