Karaman'da Bugün Vefat Edenler

Karaman'da Bugün Vefat Edenler

Karaman'da hayatlarını kaybedenler öğle namazı sonrası defnedildiler.

Aslen Taşkaleli olup Başakşehir Mahallesinde ikamet etmekte olan Ercan Dikmen (47) vefat etmiştir. Cenazesi 7 Ağustos Çarşamba günü öğle namazına müteakip Ahmet Yesevi Camisinden kaldırılmıştır.

Aslen Gülkaya Köyünden olup Yeşilada Mahallesinde ikamet etmekte olan Mehmet Sarı (85) vefat etmiştir. Cenazesi 7 Ağustos Çarşamba günü öğle namazına müteakip Yeşil Camiden kaldırılmıştır.

Aslen Bayır Köyünden olup Alacasuluk Mahallesinde ikamet etmekte olan Mevlüt Altun (74) vefat etmiştir. Cenazesi 7 Ağustos Çarşamba günü öğle namazına müteakip Ahmet Yesevi Camisinden kaldırılmıştır.

Aslen Güdümen Köyünden olup Gevher Hatun Mahallesinde ikamet etmekte olan Yaşar Yuva (53) vefat etmiştir. Cenazesi 7 Ağustos Çarşamba günü öğle namazına müteakip Kır Mahalle Büyük Camiden kaldırılmıştır.

Karaman Habercisi olarak hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yakınlarına sabırlar dileriz.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber