Karaman'da Bugün Vefat Edenler

Karaman'da vefat eden vatandaşlarımız dualarla son yolculuklarına uğurlandı.

Aslen Üçbaş Köyünden olup Cumhuriyet Mahallesinde ikamet etmekte olan Abdulkadir Acar (82) vefat etmiştir. Cenazesi 27 Eylül Pazartesi günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Karamanlı olup Pirireis Mahallesinde ikamet etmekte olan Ahmet Oğuzcan (69) vefat etmiştir. Cenazesi 27 Eylül Pazartesi günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Karamanlı olup Şeyh Şamil Mahallesinde ikamet etmekte olan Esat Durmaz (72) vefat etmiştir. Cenazesi 27 Eylül Pazartesi günü ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Kürt Deresi Köyünden olup Gazidükkan Mahallesinde ikamet etmekte olan Mustafa Küçüker (89) vefat etmiştir. Cenazesi 27 Eylül Pazartesi günü ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Karamanlı olup Rauf Denktaş Mahallesinde ikamet etmekte olan Osman Özakın (80) vefat etmiştir. Cenazesi 27 Eylül Pazartesi günü ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Taşkaleli olup Kazımkarabekir Mahallesinde ikamet etmekte olan Şerif Gür (75) vefat etmiştir. Cenazesi 27 Eylül Pazartesi günü ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Karaman Habercisi olarak hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yakınlarına sabırlar dileriz.

img-5238.jpg

img-5239.jpg

img-5248.jpg

img-5260.jpg

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber